Visie fysiotherapie de Schermer

Fysiotherapie de Schermer is al jaren een begrip in gemeente de Schermer wat nu onder Alkmaar valt. Sinds jaren gevestigd aan Buurtplein 10 ofwel het voormalige groene kruisgebouw. De kracht van deze maatschap, bestaande uit Rik Janssen en Patricia Molenaar-Boots, bestaat uit meerdere componenten. Beide therapeuten zijn BIG-geregistreerd en lid van het CKR bij het KNGF. Daarnaast zijn de specialisaties in de vorm van manuele therapie en SET-therapie en worden er regelmatig cursussen gevolgd om de kwaliteit van fysiotherapie optimaal te houden.

De praktijk is toegankelijk voor iedereen, laagdrempelig en goed bereikbaar. Er zijn geen wachtlijsten en u kunt altijd snel bij ons terecht, flexibiliteit staat bij ons hoog. U kunt voor bijna alle aandoeningen en klachten behandeld worden. Bent u niet in staat bij ons te komen, komen wij bij u. Ook qua openingstijden zijn er bij ons geen grenzen. Omdat wij een kleine praktijk zijn bent u bij ons geen nummer maar een persoon en wordt u ook zo behandeld. Tevens hebben wij ook de ruimte om de vitaliteit op peil te houden individueel en in groepsverband. Met bijna alle verzekeringen hebben wij een contract.

Fysiotherapie de Schermer is geen praktijk met sportschoolallure en faciliteiten maar probeert juist door creativiteit het lichaam weer optimaal op niveau te brengen.